Home

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Cédric Wauters, 27 jaar en sinds 2005 actief bezig met karting en autosport.
In 2012 en 2013 kon ik me kronen tot Belgisch kampioen indoor karting.

In 2013 heb ik de overstap gemaakt naar de autosport waar ik aanvankelijk uitkwam in de Special Open Trophy met een Westfield. Deze overstap kon ik maken door een selectie waar vijf piloten werden weerhouden om een volledig seizoen te betwisten in de ‘Special Open Trophy’.

Tijdens het weekend van 6-7 april 2013 stond de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. Een overtuigende pole op zaterdag en zwaarbevochten overwinning op zondag in de Super 7 klasse zorgden voor een droomdebuut!

Aangezien het kampioenschap na het eerste raceweekend in 2013 verloren ging, zat mijn seizoen naast een deelname aan de 25u van Spa er al meteen op.

In 2015 werd ik samen met Bernard Claes vice-kampioen in de BMW Clubsport Trophy. 

Momenteel kom ik uit in het Belcar Endurance Championship met een Lamborghini Huràcan Super Trofeo gerund door Totaalplan Racing. In karting neem ik deel aan verschillende endurance wedstrijden en diverse andere individuele kampioenschappen.

Naast mijn activiteiten in karting en autosport besloot in begin 2018 me ook toe te leggen op driver coaching op circuit. Meer informatie daaromtrent vind je op de ‘coaching’ pagina!

Ik ben nog steeds op zoek naar sponsoren die mij willen ondersteunen in het verder uitbouwen van een carrière in de autosport, heb je een vraag of wil je me steunen? Aarzel dan niet om me te contacteren!

Cédric Wauters